Om oss

WebbPlatsen i Sverige ABMed en rad olika tjänster inom digital kommunikation och IT, vill vi erbjuda företag allt det de kan tänkas behöva för att sköta en professionell och lönsam kontakt med sina kunder, leverantörer och anställda.

Vi har levererat GDPR-säkra Internetlösningar sedan 1998, låt oss hjälpa dig få en bra digital vardag!

Så här började det

Sedan starten 1998 i Stockholm har vi på WebbPlatsen levererat Internetbaserade lösningar så som hemsidor, e-post, e-handel och andra webbaserade tjänster till företag runt i Sverige, Europa och övriga världen. Bland våra kunder finns många olika företagstyper representerade, från begravningsbyråer, designers, events, resebyråer, hantverkare, hotell och butiker till transport- och tjänsteföretag. Då företagets kunskapsområde inte enbart finns inom digitala tjänster, utav även inom systemutveckling, hårdvara och infrastruktur, har vi även levererat utvecklings-, management- och rådgivningstjänster till företag.

Under årens lopp har ett flertal tjänster tillkommit, så som en nyhetsbrevstjänst, domänhantering, sökmotoroptimering, ftp- och forumlösningar, projektverktyg, utvecklingsverktyg samt kundhyrda serverlösningar. Vi bygger även integrationer mellan olika system vid behov.

2007 startade vi även ett samarbete med VAlain WebAgency SA i Luxemburg och tillsammans har vi utvecklat konceptet xSentio, där vårt fokus är riktat på att ta ett helhetsgrepp för våra kunders webbnärvaro genom att erbjuda färdiga paketeringar och arbeta proaktivt med uppföljning och rådgivning för att bibehålla en hög kvalitet och attraktionskraft för kundens skull.

Under 2012 växte vi ytterligare och öppnade även ett kontor i Karlstad.

Vad vi står för

Vi ser gärna helhetsåtaganden där vi tar ansvar för hela processen från analys, strategi och genomförande till drift, förvaltning och support. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg. Därför är vi noga med var och hur vi förvarar er data. Vårt motto är att alltid hjälpa till när det behövs. Om problem uppstår eller om du vill få hjälp med något eller bara rådfråga oss, finns vi bara ett samtal bort.

Vi har UC’s guldemblem och högsta kreditvärdighet

Detta är vi stolta över och fortsätter att arbeta långsiktigt med vårt företag, kunder, leverantörer och samarbetspartners.

AAA-rating


 

Kontakta oss