Webbaserad projekthantering

Projekt och projekthantering är en stor del av att driva ett företag. För att kunna hålla koll på allt från ett internt utvecklingsprojekt, ett bröllop, en födelsedagsfest eller varför inte en flytt av ditt hem eller ditt kontor behöver du ett projekthanteringssystem som hjälper dig med att arbeta smartare och effektivare utan att vara i vägen. Med xSentio Redmine får du webbaserad projekthantering där du kan samla allt som har med projektet att göra. Du kan skapa projekt och underprojekt, dela upp dem i milstolpar (versioner), lägga upp en intern kunskapsbank i wikin, bjuda in projektdeltagare och diskutera frågor som dyker upp under projektets gång i forumet.

Webbaserad projekthantering med xSentio RedmineProjekthantering på nätet

Inom några minuter går du från att famla i mörkret till att ha total kontroll över ditt projekt. Med projekthantering online får du och dina kollegor stöd under alla projektets faser från start till mål och hjälper er att göra samarbetet enkelt och effektivt. Oavsett om du sitter på kontoret i Sverige eller besöker era utvecklare ute i världen, har du alltid tillgång till den senaste versionen av ert material och alla kan tydligt se vem som har ansvar för vad. Är du trött på att släpa runt på en bärbar dator? xSentio Redmine fungerar lika bra och ser lika snyggt ut i en iPad eller annan surfplatta med en modern webbläsare som på din vanliga PC eller Mac.

Vägen till full kontroll på dina projekt börjar här

Webbaserad projekthantering med xSentio RedmineFör att ta ditt första steg mot kontroll över dina projekt, kasta alla dina post-it lappar och kontakta oss genom att fylla i formuläret på sajten. Du kan självklart även kontakta oss per telefon eller e-post.