Frågor om beställning

Hur många projekt ingår per konto?

Du kan skapa hur många projekt du vill och behöver på ditt konto. Vi tar bara betalt för antal användare och diskutrymme.

Men om jag behöver mer diskutrymme, hur gör jag då?

Kontakta oss, så utökar vi det åt dig. Pris 5 kr/GB.

Vad händer när min testperiod på 30 dagar tar slut?

När du har fått vår kostnadsfria demonstration av verktyget och du är färdig med att klicka omkring och laborera, bestämmer du själv om det här är ett verktyg som passar dina behov. Då sätter vi upp ett helt nytt konto åt dig och anpassar det utefter dina önskemål. Var inte verktyget riktigt som du hade tänkt dig, raderar vi bara kontot efter testperiodens slut.

Måste jag binda upp mig på ett långvarigt avtal?

Nej vi kräver inte att du ska binda upp dig på ett långvarigt avtal. Däremot uppskattar vi när våra kunder vill stanna kvar hos oss en längre stund och erbjuder därför 10% rabatt på alla årsabonnemang. Rabatten gäller dock inte startavgiften.

Tillkommer det någon startavgift när man beställer?

För att starta ett helt nytt konto; xSentio Redmine Starter eller xSentio Redmine tillkommer en startavgift på 490 kr. För en egen privat xSentio Redmine server är startavgiften 1200 kr. När du bara vill utöka antalet användare till ett befintligt konto, tillkommer ingen startavgift.

Vad är det för skillnad mellan servernivå 2 och 3?

xSentio Redmine Servernivå 2 beställer du om du har behov av en egen privat server. Servernivå 3 är en extra kraftfull server som är anpassad för större arbetsgrupper. Kontakta oss gärna om du har speciella önskemål eller frågor.

xSentio Redmine Servernivå 2 och 3 är ej tillgänglig för xSentio Redmine Starter.