Sammanfattning av ärenden

rapport1

För att få fram en sammanfattning över ett projekts ärenden går du till ärendelistan och klickar Sammanfattning i den högra kolumnen. På den här sidan visas öppna och stängda ärenden i projektet, fördelade på dess ärendetyp, prioritet, tilldelad person, vem som skapat ärendet, vilken version eller kategori de tillhör samt hur många det finns per underprojekt.

rapport2w

Ta fram en lista

Alla uppgifter är klickbara länkar här. Klickar du t ex på siffran som anger öppna ärenden i ett underprojekt får du en lista på samtliga. Från den listan kan du sedan öppna var ärende för sig och läsa mer om dem i detaljnivå.

Utskrift av en rapport

Du kan också skriva ut och spara listan som en PDF eller .csv-fil som sedan kan bearbetas vidare i ett program på din dator, som t ex Excel. De alternativen hittas längst ner i det högra hörnet.

Detaljerad rapport

Klicka på förstoringsglaset med ett plustecken vid varje sektion för att få fram en mer detaljerad sammanfattning. Med information om ärenden är nya, pågår, lösta, vilande, stängda eller avslagna.