Uppdatera ett ärende

För att redigera ett ärende, klicka på ärendets rubrik i listan över alla ärenden.
Klicka sedan på Uppdatera vid pennikonen högst upp i det högra hörnet.
Beroende på din behörighet kan du se en fullständig eller en begränsad uppsättning av redigerbara egenskaper.

Vid varje ändring av ett ärende, skickas ett notifikationsmeddelande till projektets deltagare. (Detta går att korrigeras av administratören) Uppdateringen är även synlig i aktivitetslistan och om % Klart har blivit uppdaterat, visas förändringen på Roadmap (Projektkartan) om den modulen är aktiverad för projektet.

Uppdatera ärende via snabbmenyn

En snabbmeny visas när du högerklickar ett ärende i listan över ärenden. (OBS! Klicka inte på länkarna, dvs ärendets titel eller ärendenummer, då öppnas webbläsarens snabbmeny istället.)
Denna meny har flera genvägar, bl a för att snabbt redigera, omprioritera, tilldela ärendet till en annan användare eller version, logga tid, bevaka eller ta bort.

Redigera flera ärenden samtidigt

Från listan över ärenden kan du redigera flera ärenden samtidigt. Sätt en bock i rutan vid de ärenden du vill redigera eller välj ut dem genom att Ctrl-klicka dem. Vill du ändra alla i listan klickar du bara på den gröna bocken högst upp i det övre vänstra hörnet av listan.